Plasmaleikkaaja

Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Tärkein resurssimme, työntekijät, on suurin vahvuutemme. Työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan. Työntekijöidemme työturvallisuus on meille erityisen tärkeää. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Etsimme Seinäjoen teräspalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

PLASMALEIKKAAJAA

Tehtäviisi kuuluu materiaalin oikeellisuuden tarkastus ja siirto leikkauspöydälle, suunnittelua sisältävän leikkaustyön suorittaminen plasmaleikkauskoneella sekä suoritetun työn raportointi Nestix-järjestelmään. Tehtäviin kuuluu myös yleiset leikkauslaitteen ja työalueen huolto- ja kunnossapitotyöt. Osallistut aktiivisesti myös toiminnan kehittämiseen.

Edellytämme sinulta materiaalien, laitteiden ja yleisten konepiirustusten tuntemusta sekä nosturin ja trukin käsittelytaitoa. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä hyvää työmotivaatiota ja reipasta työhön tarttuvaa asennetta.

Pääset osaksi osaavaa tiimiä ja sinun mielipiteitäsi kuunnellaan. Saat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja ammattitaitoasi. Palkitsemme henkilökuntaamme onnistumisista.

Lisätietoja voit kysyä tuotantopäällikkö Mika Ikolalta, puh. +358 50 441 3395 tai mika.ikola@tibnor.com.

Lähetä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 30.4.2021.

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 8,2 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.