Liiketoimintayksikön johtaja / Profit center director

Tärkein resurssimme, työntekijät, on suurin vahvuutemme, ja tekee meistä Tibnorin. Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Etsitkö haasteita? Meillä saat vastuuta ja haastavia työtehtäviä jo alusta alkaen. Haluamme jatkuvasti kehittyä yrityksenä ja pidämme tärkeänä jokaisen henkilökohtaista kehittymistä. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Tibnor hakee Seinäjoen teräspalvelukeskukseen LIIKETOIMINTAYKSIKÖN JOHTAJAA (Profit center director) vastaamaan yksikön johtamisesta ja kehittämisestä.

Yksikkö valmistaa korkealaatuisia teräslevyosia ammattitaitoisen henkilöstön ja nykyaikaisen tuotantoteknologian avulla pohjoismaiselle asiakaskunnalle turvallisuuden ollessa ykkösprioriteettimme. Pitkät asiakassuhteet velvoittavat meitä toimimaan vastuullisesti ja kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Seinäjoella henkilökuntaa on n. 200 ja liikevaihto on n. 70 miljoonaa euroa.

Johtajan tehtäviin kuuluu kaikista yksikön toiminnoista vastaaminen. Tärkeää on vahva sitoutuminen turvallisuuden kehittämiseen ja toimiminen siinä esimerkkinä. Liiketoimintayksikön johtaja kuuluu Tibnor Oy:n Suomen johtoryhmään sekä johtaa Seinäjoen johtoryhmää.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä vaaditaan vahvaa näyttöä teollisuuden esimiestehtävistä sekä valmistavan teollisuuden liiketoimintaosaamisesta. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sujuva englannin kielen taito ovat tehtävässä välttämättömyys.

Lisätiedustelut Kojokan suorahakukonsultilta 0400 72 1717 / Karjalainen (jokainen viikonpäivä klo 07-16). Hakemuksena CV, jossa tittelin alla roolin olennaiset tehtävät osoitteeseen jouko@kojoka.fi viimeistään 20.9.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointiprosessi on sujuva. Lisätietoa https://kojokafi.business.site

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 8,2 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.