Laserleikkaaja

Tärkein resurssimme, työntekijät, on suurin vahvuutemme. Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Etsimme Seinäjoen teräspalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen

LASERLEIKKAAJAA

Tehtäviisi kuuluu materiaalin oikeellisuuden tarkastus ja siirto leikkauspöydälle, suunnittelua sisältävän leikkaustyön suorittaminen laserleikkauskoneella sekä suoritetun työn raportointi Nestix-järjestelmään. Tehtäviin kuuluu myös yleiset leikkauslaitteen ja työalueen huolto- ja kunnossapitotyöt

Edellytämme sinulta 18 vuoden ikää. Materiaalien, laitteiden ja yleisten konepiirustusten tuntemus sekä nosturin ja trukin käsittelytaito katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä hyvää työmotivaatiota ja reipasta työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä ison talon edut.

Lisätietoja voit kysyä yksikön johtaja Arto Arolta, puh. +358 50 314 3544 tai arto.aro@tibnor.com.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi sivullamme www.tibnor.fi viimeistään 19.11.2020.

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.