Automaatioasentaja

Tärkein resurssimme, työntekijät, on suurin vahvuutemme. Kuvittele itsesi työskentelemässä rennossa ja ystävällisessä ilmapiirissä teollisuuden näköalapaikalla. Työntekijämme arvostavat sitä, että osaamista pääsee syventämään näin halutessaan. Liity joukkoomme ja tehdään yhdessä toisin.

Haussa Seinäjoen teräspalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIOASENTAJA

Tehtäviisi kuuluu Arrow –kunnossapitojärjestelmän käyttö, huolto- ja korjaustyöjonojen seuranta ja dokumentointi sekä työjonon ajan tasalla pitäminen. Työnkuvaasi kuuluu myös sähkö ja automaatiolaitteiden huolto-, korjaus ja kunnossapito sekä muutostyöt ja automaatiojärjestelmien ja logiikoiden ohjelmointi. Huolehdit myös kulutus- ja varaosatilauksien tekemisestä sekä varaosahankinnoista ja -varastojen ylläpidosta.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, hyviä Atk-taitoja, sähkökaavioiden tuntemusta sekä osaamista tehdä muutoksia sähkökaavioihin ja logiikkaohjelmiin. Toivomme myös konekannan ja toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärtämystä sekä elektronisten- ja hienomekaanisten laitteiden tuntemusta. Sujuva englanninkielen kirjallinen ja suullinen osaaminen auttaa tehtävässä onnistumisessa. Arvostamme itsenäistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle rennon työilmapiirin, ammattitaitoisen tiimin osaamisesi tueksi, mahdollisuuden kehittää osaamistasi, nykyaikaiset työvälineet sekä ison talon edut. Panostamme erityisesti työntekijöidemme turvallisuuteen.

Lisätietoja voit kysyä kunnossapitopäällikkö Anssi Sepposelta puh. 040 568 113 tai anssi.sepponen@tibnor.com.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2020.

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.