Tuotekehityspäällikkö

Haluatko olla kehittämässä uuden sukupolven autonomisia ohjausjärjestelmiä? Kiinnostaako tuotekehityspäällikkyys kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan toimintamalleihin?

Haemme nyt tuotekehityspäällikköä tuotekehitystiimiämme luotsaamaan. Tehtävässä toimit tiimiläisten esihenkilönä, kehität tiimin toimintatapoja ja vastaat tuotekehitysprojektien etenemisestä. Tehtävässä pääset myös kehittämään yhteistyötä HYDAC-ryhmän muiden tuotekehitysorganisaatioiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

 • kokemusta tuotekehityksestä ja sen johtamisesta tai projektipäällikkönä toimimisesta
 • kykyä ja halua kehittää toimintaa
 • suunnitelmallista työotetta ja kokonaisuuksien hahmottamista
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta toimia tiimin vetäjänä
 • englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Lisäksi arvostamme:

 • kokemusta esihenkilötehtävistä
 • kokemusta liikkuvista työkoneista
 • kokemusta toiminnallisen turvallisuuden standardeista

Meillä:

 • työskentelet osana dynaamista kehitystiimiä ja pääset kehittämään kiinnostavia ratkaisuja olemassa oleviin ja tulevaisuuden työkoneisiin. Saat olla aidosti ylpeä työstäsi ja tiimin aikaansaannoksista.
 • taustanamme on globaalisti toimiva, vakavarainen saksalainen perheyhtiö HYDAC-ryhmä. Kuitenkin meillä on matala hierarkia ja päätökset tehdään lähellä. Kasvavassa yrityksessä saat mahdollisuuden vaikuttaa paitsi oman tiimin työhön, myös koko yrityksen toimintamalleihin.
 • on ratkaisukeskeinen työilmapiiri, jossa kaikkien näkemyksiä kuullaan ja kunnioitetaan. Huumori on osa arkeamme ja meininki on muutenkin mutkaton.
 • tiedostetaan työntekijöidemme tärkeä rooli osana yrityksen menestystä ja halutaan heidän voivan hyvin töissä sekä työn ulkopuolella. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan mm. liikunta- ja kulttuuriedulla, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella sekä yhteisillä virkistystapahtumilla
 • saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi huippuammattilaisten kanssa tiiviisti toimivassa työyhteisössä. Lisäksi työssä onnistumistasi tuetaan muun muassa ajan tasaisilla työvälineillä, ohjelmistoilla ja koulutuksilla.

 

Lisää meillä työskentelystä voit lukea myös Töihin meille -sivuiltamme ja työntekijöidemme uratarinoista.

Toimipaikkasi sijaitsee Tampereella, missä pääosa tiimiäsikin, ja luonnollisesti työtä voit tehdä myös osittain etänä. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti, kuitenkin mielellään mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Vastaa lyhyeen kyselyyn viimeistään 20.10. Kontaktoimme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä ja soittelemme sinulle päin, mutta toki voit kysellä myös lisätietoja meiltä: Antti Pasanen, p. +358 40 554 8803, antti.pasanen@technion.fi

 

Technion Oy on osa saksalaista perheomisteista HYDAC-ryhmää, joka on globaali huippulaatuista hydrauliikkaa ja ohjausjärjestelmiä valmistava yritysryhmä. Technionin rooli konsernissa on suunnitella ja valmistaa innovatiivisia ja korkealaatuisia ohjausjärjestelmäratkaisuja alan johtaville, liikkuvia työkoneita valmistaville yrityksille. Technionin tuotteita löytyy globaalisti niin metsä- ja kaivoskoneista kuin junista tai golf-autoistakin. Technion työllistää tällä hetkellä n. 80 rautaista ammattilaista ja yhteensä meitä HYDAC-perheeseen kuuluvia on n.10 000.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.