Tiiminvetäjä

Täyskuitu? Jaa jotain ruisleipää? Ei sentään. Täyskuitu on suurten suunnitelmien ja sitäkin suurempien sielujen voimakkaasti kasvava valokuituyhtiö. Missiomme on tuoda nopea internet kaikkialle valokuiduttamalla koko Suomi-neito päästä varpaisiin seuraavan viiden vuoden aikana. Etsimme nyt asiakaspalvelutyöntekijöitä mukaan Täyskuidun kasvavaan toimintaan Seinäjoelle.

Tällaista touhuat työpäivinäsi

Päätehtäväsi on asiakkaiden kontaktoiminen informatiivisella otteella, asiakaspalvelun kasvoina toimiminen eri yhteydenpitokanavissa sekä luonnollisesti Täyskuituliittymien myynti. Sinulla on siis tärkeä rooli Täyskuidun ilosanoman jalkauttamisessa sekä priiman asiakaskokemuksen tuottamisessa. Tiiminvetäjänä toimit lisäksi yhteyshenkilönä tiimisi ja organisaation välillä ja osallistut aktiivisesti Täyskuidun kehitystyöhön ja raportointiin. Olet vastuussa omasta tiimistäsi ja toimit heidän lähitukenaan arjen päivittäisissä asioissa. Erityisen tärkeää on, että huolehdit oman tiimisi hyvinvoinnista, pidät yllä kannustavaa työilmapiiriä ja hyvää fiilistä. Voit muodostaa työpäiväsi joustavasti arkisin klo 08-18 välille omaan elämäntilanteeseesi sopien. Työtä tehdään satunnaisesti myös lauantaisin, otathan tämän huomioon hakiessasi.

Mitä toivomme sinulta

Etsimämme henkilö palvelee asiakkaita rennolla ja positiivisella otteella tavoitteenaan mieleenpainuva asiakaskokemus. Suhtaudut myyntiin tavoitteellisesti mutta kuitenkin nykyaikaisella fiksulla otteella. Tärkeää on, että omaat hyvän tilannetajun ja pystyt reagoimaan nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä ihmistuntemus- ja sosiaalisia taitoja sekä itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön. Sinusta huokuu jämpti ammattitaito ja osaat kommunikoida luontevasti. Tiiminvetäjän rooliin katsotaan eduksi, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme sinulle

Pääset mukaan kasvavan yrityksen kyytiin ja rempseän reippaaseen työporukkaan. Täyskuidulla työ on joustavaa mutta yrityksessä on yhdessä tekemisen meininki. Tiiminvetäjän roolissa työskentelet vastuullisessa roolissa läpinäkyvässä ja avoimessa organisaatiossa. Työskentelet uusissa raikkaissa toimitiloissa inspiroivassa työympäristössä Seinäjoen Framilla. Tiiminvetäjän kuukausipalkka on 2200€, lisäksi tehtävässä käytetään suoritusperusteista bonusjärjestelmää. Työllistyt Baronan kirjoille ensimmäiseksi vuodeksi ja sinulla on käytössäsi Baronan työterveyspalvelut.

Lue lisää ja jätä hakemus täällä!

**Haethan mukaan nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! **

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.