Kotisiivooja

Kaipaatko muutosta nykyiseen työhösi tai haluaisitko oppia työn ohella uuden ammatin ja tulla oppimuskoulutukseen? Ellet jo asu lähikunnissa tai Seinäjoella, muuta tänne, avaruuden pääkaupuunkiin.

Onko sinulle on tärkeää pitää hyvää kuntoa yllä, mutta istut päivät pitkät samassa paikassa tai teet seisomatyötä? Meillä saa liikuntaa työn lomassa, koska tässä työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa ja kestävyyttä.

Nautitko käsillä tekemisestä ja sisustaminen on lähellä sydäntäsi? Nyt sinun kannattaa piipahtaa sivuillamme www.talonhenki.fi. ja tutustua yritykseemme sekä timanttijengiimme.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, koska koulutamme sinut perusteellisesti tehtävään. Sinulla täytyy olla kuitenkin hyvä suomenkielen puhe- ja kirjoitustaito. Oma auto vaaditaan, kohteet sijaitsevat Seinäjoella ja lähikunnissa.

Heitä siivousalan ennakkoluulot romukoppaan ja tartu elämäsi tilaisuuteen! Työt voit aloittaa mahdollisimman pian. Tule meille ja lähde kohti unelmaasi.

Meillä ei juosta kieli vyön alla, koska laadusta emme koskaan tingi. Perehdytys- ja koeajan jälkeen maksamme bonusta laadukkaasta työstä jokaiselle siivoustyötunnille.

Meillä ei myöskään tartte orijaalla ja henkilöstön hyvinvointi on sydänasiamme.

Mikäli olet ennakkoluuloton ja rohkea tarttumaan uusiin tilaisuuksiin ja näet itsesi yhtenä jengin jäsenenä, laita lyhyt esittely itsestäsi ja cv osoitteeseen ep@talonhenki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.