Koticleaner

Talonhenkeläinen saa paikan Talonhenki Etelä-Pohjanmaa Oy:n huipputiimissä. Kasvuvauhtimme on edelleen reipasta, joten lisäresurssointi on ajankohtaista.

Koticleaner

Työ tehdään pääosin päivätyönä klo 7.00-17.00 välillä maanantaista perjantaihin. Työpäivän pituudet saattavat vaihdella. Tärkein kriteeri on ehdottomasti into siivoustyöhön sekä oikea ja positiivinen asenne siivoustyötä kohtaan. Maksamme täällä alan parasta tuntipalkkaa, koska laadukas työn jälki poikii joka työtunnille bonuksen koeajan jälkeen. Meillä ei juosta kieli vyön alla vaan toimintamme perustuu korkeaan laatuun. Emme siis kisaa työajoissa vaan työn laadussa. Talonhengen arvot ovatkin luotettavuus, tasokas työnjälki, asiakaspalveluhenkisyys ja myönteisyys.

Saatko Sinä arvostusta, kannustusta ja perusteellista perehdytystä työhösi? Onko työsi monipuolista ja vaihtelevaa? Näkyykö työskentelysi laatu palkkapussissasi? Työskenteletkö hyvässä ilmapiirissä? Onko työaikasi mitoitettu oikein? Mikäli vastasit kaikkiin kysymyksiin “kyllä”, onnittelen Sinua. Ja kun mielenkiintosi heräsi, klikkaa sivuillemme www.talonhenki ja käy peremmälle. Odotamme kuulevamme Sinusta mahdollisimman pian, sillä Sinua tarvitaan heti. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla alan koulutusta, koska me perehdytämme Sinut täydellisesti. Suuri into sisustamiseen ja järjestelyyn on oiva lisä persoonassasi. Innostu, käännä uusi sivu ja aloita urasi luominen meillä. Pääset mukaan huippumukavaan ja ahkeraan tiimiin, joka tuo arkeen luksusta tasokkailla siivous- ja kodinhoitopalveluilla, menetelmillä ja aineilla.

Lähetä avoin hakemuksesi ja CV osoitteeseen ep@talonhenki.fi. Kerro miksi juuri Sinä olisit oikea henkilö kotisiivoojaksemme! Hakuaikaa 30.4.2019 saakka, mutta työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.