Kodinhoitaja, siistijä

Tule kanssamme luomaan luksuksen tunnetta koteihin laadukkailla kodinhoitopalveluillamme.

Talonhenki on kasvava siivousalan pienyritys, joka hakee henkilöstöönsä lisää siivousalan parhaimmistoa. Tarjoamme Seinäjoen alueen kotitalouksille sekä yritysten toimistoille parasta mahdollista siivouspalvelua. Siksi myös henkilöstömme tulee olla joukko alansa huippuja: iloisia, energisiä, ahkeria, tarkkoja ja tunnollisia siivouspalvelun ammattilaisia.

Mikäli koet, että ammattitaitosi ja taidokkuutesi ei pääse näkyville nykyisessä työympäristössäsi, meillä saat näyttää osaamisesi: sitä sekä vaaditaan että arvostetaan. Asiakaskohteissa vaaditaan äärimmäistä laadukkuutta, joka luo haasteita ja tuo mielekkyyttä työhön. Onnistuessaan työ myös palkitsee ja kiittää tekijäänsä.

Mikäli taas tunnet olevasi siivoushullu ja äärimmäisen tarkka ja ahkera luonne, jolle sopii fyysinen työ ja tunnet ylpeyttä tuottamastasi kädenjäljestä siivoustyössä, mutta sinulla ei ole vielä riittävää ammattitaitoa, voimme kouluttaa sinut tehtävään asteittain etenemällä haastavampiin työkohteisiin.

Työ on aluksi osa-aikainen, mutta työpäiviä on mahdollisuus jatkossa pidentää.

Palkkaus työsuhteen alkaessa (perehdytysjakso) on Kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen, jonka jälkeen se nousee ollen 12 €/h. Ensimmäisen kehityskeskustelun jälkeen, noin 4 kk aloituksesta, palkkaus tulee olemaan 12,50 €/h.
Tämän jälkeen palkkausta tarkistetaan vuosittain käytävissä kehityskeskuisteluissa.

Suosittelija vaaditaan (voi olla muultakin kuin siivousalalta).
Työssä tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön.

Hakemukset 30.4.2018 mennessä posti(at)talonhenki.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.