Taloushallinnon asiantuntija

Talenom Oyj on edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.

Haemme Seinäjoen toimistoomme taloushallinnon asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yhdessä kanssamme siitä, että asiakkaamme saavat parasta asiakaspalvelua. Työpäiväsi koostuvat vaihtelevista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa. Huolehdit asiakkaidesi kuukausikirjanpidot, raportoinnit, tilinpäätökset sekä verotukseen liittyvät asiat. Työhösi kuuluu keskustella aktiivisesti ja oma-aloitteisesti asiakkaiden kanssa sekä jakaa ajatuksia yrityksen nykytilasta, tulevaisuudesta ja kehittämisestä. Ammattitaidollasi helpotat yrittäjän arkea ja autat asiakkaitasi menestymään.

Odotamme sinulta taloushallintoalan koulutusta (esim. tradenomi tai KTM). Voit olla vasta valmistunut tai jo kokemustakin paljon omaava. Arvostamme tiedonhakuvalmiutta ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Suhtaudut innostuneesti itsesi kehittämiseen niin asiakaskohtaamisten kuin ammattiosaamisen osalta. Olet tiimipelaaja ja välität työkavereistasi.

Työnantajana tarjoamme sinulle mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit, hyvät henkilöstöedut ja loistavan tilaisuuden kehittyä omalla urapolullasi. Lisäksi tuemme vahvaa ammatillista osaamistasi laajalla koulutustarjonnallamme ja muiden asiantuntijoidemme avulla. Haluamme yhdessä työntekijöidemme kanssa luoda Talenomista Suomen parhaan työpaikan, mistä osoituksena on Talenomille myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti.

Jos haluat olla mukana luomassa tilitoimistoalan tulevaisuutta ja loistavaa asiakaskokemusta alan edelläkävijäyrityksessä, voit olla etsimämme henkilö.

Jätä hakemuksesi 30.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
palvelupäällikkö Terhi Kotipelto 0207 52 4153
tai yksikönpäällikkö Anne Luukkonen puh. 0207 52 5673

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.