Taloushallinnon asiantuntija

Talenom Oyj on edistyksellinen tilitoimistoalan edelläkävijä. Yli neljäkymmentävuotisen historiamme aikana olemme kasvaneet pienestä perheyrityksestä merkittäväksi kotimaiseksi tilitoimistoketjuksi, jonka osakkeet noteerataan Helsingin pörssin päälistalla.

Mikä on salaisuutemme? Talenomilaiset ovat oman alansa ammattilaisia, tekijöistä parhaimpia. Meidät tunnetaan dynaamisesta otteestamme sekä ainutlaatuisesta palveluvalikoimastamme. Meillä pääset kohtaamaan ja auttamaan yrittäjiä palveluilla, joita oikeasti tarvitaan ja jotka aidosti tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa.

Tarjolla täydellinen pari

Rohkeus, tahto ja välittäminen. Jos Talenomin arvot tuntuvat hyviltä ja omilta, saatamme olla toisillemme täydellinen pari.

Etsimme Seinäjoen toimistoomme taloushallinnon asiantuntijaa. Olisi mahtavaa, jos olisit kerryttänyt jo kokemusta alalta, sillä kaipaamme joukkomme osaavaa ja asiantuntevaa vahvistusta. Töitä teemme moderneilla työkaluilla hyvin pitkälti automatisoidussa työympäristössä, joten rutiinitöiden sijaan pääsisit hyödyntämään analyyttistä näkemystäsi raporttien lukemisessa.

Solahdat sujuvasti joukkoon, mikäli olet innokas ja utelias oppimaan uutta. Vastaat asiakkaidesi kuukausikirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja veroasioista. Konsulttina pyrit helpottamaan asiakkaidesi arkea ja autat heidän yrityksiään menestymään. Enimmäkseen työskentelet suomeksi, mutta plussaa on, jos taidat tarvittaessa myös englantia.

Saat seuraksesi työkaverit, jotka aidosti välittävät. Esimiehet tukevat sinua niin, että jaksat olla parhaimmillasi myös vapaa-ajalla. Työsuhde-etumme ovat huippuluokkaa, tarjoamme muun muassa erinomaiset koulutusmahdollisuudet, urapolut, laajan työterveyshuollon ja tilaisuuden lomailla Talenomin loma-asunnoissa Suomessa ja ulkomailla.

Hae paikkaa verkkosivujemme kautta 14.11.2021 mennessä. Haastattelemme jo haun ollessa auki ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että tehtävään valittu voisi aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkka määräytyy sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Soita ja kysy lisää, Elise Wuokko 0207 525 354 elise.wuokko@talenom.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.