Franchising-yrittäjä

FRANCHISING-YRITTÄJIÄ SEINÄJOELLE

VALITSE YRITTÄJÄN VAPAUS JA YLIVOIMAINEN KONSEPTI

Liity menestyjien joukkoon ja ryhdy Talenomin Franchising-yrittäjäksi.

Saat valmiin menestyskonseptin edut yhdistettynä itsenäiseen ja paikalliseen toimintaan.

Tapaat uusia potentiaalisia yritysasiakkaita, ratkaiset niiden tilitoimistotarpeet, tarjoten asiakkaiden liiketoimintaa edistäviä sekä arkea helpottavia palveluita.

Kirjanpito, palkanlaskenta, osto- ja myyntilaskutuspalvelut digitaalisine työkaluineen hoituvat Talenomin toimesta. Talenom on edelläkävijä taloushallinnon digitalisoinnissa ja siihen liittyvässä teknologisessa osaamisessa, mikä tekee asiakkaasi taloushallinnosta sähköistä, helppoa ja sujuvaa.

Etsimämme menestyjä:

Onko sinulla intoa ja paloa toimia modernin taloushallinnon suunnannäyttäjänä?

Oletko hyvin verkostoitunut alueen yrittäjien kanssa? Onko sinulla hyvät näytöt uusasiakashankinnasta? Entä pystytkö hyödyntämään talouden tunnuslukuja yrittäjien menestyksen tukena.

Talenomin yrittäjänä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, eikä yrittäjäksi ryhtyminen vaadi isoja investointeja. Meillä on tarjota sinulle vielä houkuttelevia paikallismarkkinoita, jotka odottavat haltuun ottajaa.

Sinun menestymisen tukena on koko Talenomin henkilöstö, jonka toimintaa ohjaavina arvoina ovat rohkeus, tahto ja välittäminen, yhdistettynä rautaiseen ammattitaitoon.

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä, niin lähdetään rakentamaan parempaa tulevaisuutta!

Yhteystiedot

https://www.talenom.fi/franchising

ketjutoiminnasta vastaava johtaja, Jouni Härkönen, puh. 045 149 5994 jouni.harkonen@talenom.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.