Taivastelija

Taivastelija avaruuden pääkaupunkiin

 

Kuka olet:

Esiintymisvalmis persoona, joka on valmis tutkimusmatkailemaan Seinäjoella kymmenen päivän ajan ja raportoimaan kokemuksistaan sosiaalisessa mediassa. Osaat tuottaa kiinnostavaa sisältöä – etenkin videosisältöä – ja seikkailu on sinulla verissä. Työt Seinäjoella tehdään joustavasti tammikuun aikana.

Mitä odotamme sinulta:

Tehtäväsi on tutustua elämään Seinäjoella ja tuottaa havainnoistasi monipuolista sisältöä etenkin sosiaaliseen mediaan. Pystyt kuvaamaan, editoimaan ja julkaisemaan sekä kuva- että videosisältöjä. Erilaisten ihmisten kohtaaminen ja haastatteleminen käy sinulta luontevasti. Edellytämme sinulta kokemusta erinomaisten some-sisältöjen tekemisestä, ennakkoluulottomuutta, sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta työntekoon.

Mitä tarjoamme sinulle:

Ainutlaatuisen merkinnän ansioluetteloosi toistaiseksi maailman ainoassa Taivastelijan tehtävässä. Maksamme kymmenen päivän työskentelystä 8034,30 euroa. Autamme myös sopivan majoituksen järjestämisessä.

Lisätietoja: Sanna Männikkö, Into Seinäjoki, puh. 040 571 9998,

sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille 162 hakijalle ja muillekin kiinnostuneille!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.