Yritystoiminnan kouluttaja

Suomen Yrittäjäopisto on 80 asiantuntijan valtakunnallinen koulutusorganisaatio. Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisessä toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vuosittain koulutuksiimme osallistuu tuhansia opiskelijoita kymmenillä paikkakunnilla sekä verkossa. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle:
– Joustavat työskentelymahdollisuudet
– Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, joiden sisältöön voit itse vaikuttaa
– Mukavan työyhteisön ja asiantuntijoiden tuen
– Mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tuotteitamme ja palveluitamme

Haemme yritystoiminnan kouluttajaa toteuttamaan ja kehittämään yrittäjyys- ja johtamiskoulutuksiamme. Arvostamme erityisesti laaja-alaista näkemystä strategialähtöisestä markkinoinnin suunnittelusta sekä myynnin ja digitaalisen markkinoinnin osaamista, jota haluat hyödyntää PK-yritysten liiketoiminnan kehittämisessä. Työhösi kuuluu verkko- ja lähiopetusta, opiskelijoiden ohjausta ja sparrausta sekä koulutusten kehittämistä. Koulutuksia toteutetaan verkossa sekä monimuotoisesti eri paikkakunnilla.

Arvostamme:
– Kokemusta ja osaamista PK-yrittäjien ohjaus- / neuvonta- tai koulutusprosesseista
– Käytännön kokemusta ja vankkaa osaamista markkinoinnin ja myynnin tehtävistä
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– Halua auttaa ja sparrata pienyrittäjiä kehittämään osaamistaan ja yritystoimintaansa
– Valmiutta ja osaamista digitaalisten työ- ja viestintävälineiden hyödyntämiseen
– Tahtoa ja kykyä toimia verkko-opetuksessa ja kehittyä siinä
– Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentely- ja kehittämisotetta
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Matkustusvalmiutta

Yritystoiminnan kouluttajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määrittyvät asetuksen 986/1998 mukaisesti. Tehtävässä edellytetään pedagogista pätevyyttä tai pedagogisten opintojen suorittamista kolmen vuoden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Etsimme ensisijaisesti tekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Kysy rohkeasti lisää tehtävästä koulutuspäällikkö Sanna Möller-Aaltoselta (sanna.moller-aaltonen@syo.fi, 050-523 2648). Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 7.2.2021 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi.

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.