ICT-alan moniosaaja

Haemme ICT-alan moniosaajaa (Järjestelmäasiantuntija/ICT-kouluttaja)

Toimimme yli 50 vuoden kokemuksella yritysten kumppanina osaamisen kehittämisessä. Olemme 80 asiantuntijan valtakunnallinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Vuosittain koulutuksiimme ja erilaisiin työelämäpalveluihimme osallistuu tuhansia opiskelijoita kymmenillä paikkakunnilla sekä verkossa. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tarjoamme sinulle:

  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät, joiden sisältöön ja laajuuteen voit itse vaikuttaa
  • Mukavan työyhteisön ja asiantuntijoiden tuen
  • Mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään palveluitamme

Järjestelmäasiantuntijan työ sisältää IT-tukea sekä asennus-, suunnittelu- ja ylläpitotehtäviä. Järjestelmätyön lisäksi työhön kuuluu tieto- ja viestintätekniikan koulutusten kehittämistyötä sekä koulutustyötä omilta asiantuntijuusalueiltasi. Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksia toteutamme pääosin verkossa.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa teknistä näkemystä tietotekniikasta ja järjestelmien rajapinnoista
  • osaamista ja työkokemusta käytössämme olevista tekniikoista: Windows-käyttöjärjestelmät, AAD/M365/O365/Intune/ATP, Fortigate/HP-verkkolaitteet
  • oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentelyotetta
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Eduksi katsotaan kokemus verkko-opetusympäristöistä ja koulutustyöstä sekä pedagoginen pätevyys. Lisäksi olemme kiinnostuneita 2D/3D-teknologioihin, teollisuusautomaatioon ja robotiikkaan liittyvästä osaamisesta.

Lisätietoja ja hakeminen tehtävään:

Etsimme ensisijaisesti tekijää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tietohallintopäällikkö Heikki Syrjälältä (heikki.syrjala@syo.fi, 050 501 3053). Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi

Lue lisää Suomen Yrittäjäopiston sivuilta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.