Hallinnon assistentti

Olemme 90 asiantuntijan valtakunnallinen aikuiskoulutusorganisaatio. Tarjoamme parhaan asiakaskokemuksen yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisessä toteuttamalla yksilöllisiä ja luovia koulutus- ja kehittämispalveluita yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Vuosittain koulutuksiimme osallistuu tuhansia opiskelijoita kymmenillä paikkakunnilla sekä verkossa.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme,

Hallinnon assistentti 

Tarjoamme sinulle: 

  • Joustavat työskentelymahdollisuudet
  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
  • Mukavan työyhteisön ja asiantuntijoiden tuen

Haemme asiakaspalveluhenkistä hallinnon assistenttia monipuolisiin työtehtäviin. Tehtäviisi sisältyy hallinnon avustavia tehtäviä johdon assistenttina sekä koulutustoiminnan hallintoon liittyviä tehtäviä. Hoidat esimerkiksi kokousjärjestelyitä, tilaisuuksia ja tapahtumia, oppilashallintaa sekä muita toimistotehtäviä. Työhösi kuuluu myös sisäistä viestintää sekä kirjallisten dokumenttien tuottamista toimeksiantojen mukaan.

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla pysyy langat käsissäsi moninaisten työtehtävien keskellä, olet organisointikykyinen ja energinen tiimipelaaja, mutta selviät myös itsenäisestä työskentelystä. Erityisen tärkeänä pidämme oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja positiivista asennetta.

Arvostamme: 

  • Oma-aloitteista, aktiivista ja joustavaa työskentely- ja kehittämisotetta
  • Yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja
  • Organisointikykyä ja järjestelmällisyyttä
  • Valmiutta ja osaamista digitaalisten työ- ja viestintävälineiden sekä tietojärjestelmien hyödyntämiseen
  • Soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta vastaavista tehtävistä

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työpisteesi sijaitsee Kauhavalla, mutta työtehtäviä voi myös hoitaa osittain etätyössä.

Lisätiedot ja hakuaika

Kysy rohkeasti lisää tehtävästä vararehtori Tiina Luomalta 050 342 9316, tiina.luoma@syo.fi.

Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 29.1.2023 mennessä sähköpostitse tiina.luoma@syo.fi.

Lue lisää sivuiltamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.