Tuotanto- / alihankintainsinööri

Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille. Sulbanan koti on Etelä-Pohjanmaa ja toimipisteet Kauhajoki ja Seinäjoki.

Nyt haemme

TUOTANTO- / ALIHANKINTAINSINÖÖRIÄ (Production / Supply Chain Engineer) 

vahvistamaan dynaamista tuotanto-organisaatiotamme.

Tehtävässä toimit Sulbana Oy:n tuotannon- ja työnsuunnittelun sekä materiaali- ja osahankinnan (osto ja alihankinta) monipuolisissa tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laitesuunnittelumme, tuotantomme sekä alihankkijoidemme ja toimittajiemme kanssa. Kykenet laatimaan tarjouspyynnöt ja tekniset spesifikaatiot hankittaville kokonaisuuksille ja sinulla on kokemusta toimitusketjun kehittämisestä.

Työssäsi olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen koneinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on kokemusta konepajateollisuuden tuotannon- ja/tai työnsuunnittelusta sekä tuotannon kehittämisestä. Teknisten piirustusten ja 3D-mallien tulkinta on sinulle arkipäivää. Ymmärrät materiaalien ja osien oikea-aikaisen hankinnan tärkeyden sujuvan toimitusketjun varmistamiseksi. Kokemus tuotannonohjausjärjestelmistä, erityisesti Infor M3, katsotaan eduksi.

Sinulla on kykyä omaksua uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kykenet toimimaan avoimessa ja keskustelevassa kulttuurissa. Kansainvälisessä konsernissamme pystyt tarpeen mukaan kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, organisaatiomme vahvan tuen sekä mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksestä, kulttuurista ja avoinna olevasta tehtävästä.

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Jarkko Kokko, p. 020 7520 274 tai sähköpostilla jarkko.kokko@sulbana.com

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit lähettää osoitteeseen info.finland@sulbana.com 14.2.2021 mennessä. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.