TIG-hitsaajia / asentajia

Sulbana Oy – Kun jokainen työ on terästä

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille. Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä. Sulbanalla työnantaja arvostaa tekijöitään ja tekijät toisiaan. Tarvitsemme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja työharjoittelijoita, joille ammatillinen kehittyminen on intohimo. Lue lisää!

Kasvumme jatkuu ja etsimmekin nyt joukkoomme

TIG-HITSAAJIA / ASENTAJIA

Etsimme joukkoomme monipuolisia tuotannon työntekijöitä, joilta sujuvat teräslevyjen ja -palkkien sekä laitteiden runkojen ja kokoonpanojen hitsaus ja/tai koneiden ja laitteiden asennus- ja kokoonpanotyö. Pääasiallisena hitsausmenetelmänä käytämme TIG-hitsausta ja työstettävät materiaali ovat pääsäästöisesti ruostumaton/haponkestävä teräs sekä elintarvikemuovit. Työhösi kuuluu lisäksi muita metalliteollisuuden perustöitä, kuten porausta, sahausta ja hiontaa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista töistä. Arvostamme elintarviketeollisuuden laitteiden tuntemusta, piirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevia TIG-hitsausluokkia. Lisäksi MIG- tai MAG-hitsaustaidot, kokemus pneumatiikka-asennuksesta, matkustusvalmius projektien yhteydessä sekä englannin kielen taito luetaan valinnassa eduksesi. Toimintatyyliltäsi kuulut sulbanalaisten joukkoon, kun olet yhteistyökykyinen sekä oma-aloitteinen, tunnollinen, motivoitunut ja halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Työpaikka sijaitsee Kauhajoella ja työtä tehdään yhdessä vuorossa. Projektien asennusten ja käyttöönottojen yhteydessä on mahdollisuus reissutyöhön.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2022 mennessä palkkatoiveineen osoitteisiin jarkko.kokko(at)sulbana.com ja heidi.rosenback(at)sulbana.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Työhakemus TIG-hitsaaja / asentaja”. Paikat täytetään heti, kun sopivat tekijät löytyvät.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antavat tuotantopäällikkö Jarkko Kokko p. 020 752 0274 ja työnjohtaja Jarkko Kulmala p. 020 7520 287.

Tarvitsemme käsiä, joita ruostumaton teräs tottelee.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.