Projektiosaston päällikkö

Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille. Sulbanan koti on Etelä-Pohjanmaa ja toimipisteet Kauhajoki ja Seinäjoki.

Nyt haemme

PROJEKTIOSASTON PÄÄLLIKKÖÄ (Head of Project Engineering)

toimimaan projekti-insinöörien ja tarjouslaskennan esimiehenä.

Projekti-insinöörit vastaavat meillä itsenäisesti omista projekteistaan ja ovat yhteydessä suunnitteluun ja tuotantoon sekä asiakkaan projektitiimiin. Projekti-insinöörien esimiehenä vastaat yhteydenpidosta koko konsernin organisaatioon ja jalkautat toimintamalleja omalle tiimillesi yhteistyössä muun paikallisen organisaation kanssa. Pystyt osallistumaan operatiiviseen tekemiseen ja sinulta löytyy teknistä ymmärrystä asiakkaiden ongelmien ratkaisuun. Toimintamme suuntautuu lähes kokonaan vientimarkkinoille, joten pystyt työssäsi kommunikoimaan myös englannin kielellä.

Työssäsi olet käytännönläheinen ja tekninen insinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta projektitiimin vetämisestä. Taustasi voi olla esim. tuotannon, laitesuunnittelun tai prosessiteollisuuden parista. Ymmärrät tarjouslaskennan merkityksen ja sinulta löytyy osaamista tarjouslaskennan kehittämiseen. Sinulla on kokemusta layoutien päivittämisestä sekä teknisten piirustusten ja 3D-mallien tulkinnasta. Eduksi katsotaan elintarvikealan laitetuntemus sekä kokemus laitetoimituksista tai teollisuuden projekteista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään monipuolisten projektin ja asiakkaiden parissa, jäämättä ongelmatilanteissa kuitenkaan yksin. Meillä on vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista.

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 14.2.2021 mennessä. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.