Peittaaja / RST pintakäsittelijä

Sulbana Oy – Kun jokainen työ on terästä

Kauhajoella ja Seinäjoella toimiva Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille. Sulbanalaiseen asenteeseen kuuluvat henkilöstön arvostus, kehittymisen intohimo ja pitkäjänteinen kasvu, jotka juontavat juurensa sveitsiläisen perheyrityksen perinteestä. Sulbanalla työnantaja arvostaa tekijöitään ja tekijät toisiaan. Tarvitsemme jatkuvasti uusia ammattilaisia ja työharjoittelijoita, joille ammatillinen kehittyminen on intohimo. Lue lisää!

Kasvumme jatkuu ja etsimmekin nyt joukkoomme

PEITTAAJAA / RST PINTAKÄSITTELIJÄÄ

Etsimme joukkoomme ruostumattoman teräksen pintakäsittelijää. Työtehtäviisi kuuluu allaspeittaus, ruiskupeittaus, osien hionta- ja kiillotustyöt sekä muut metalliteollisuuden perustyöt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja kokemusta trukilla ajosta ja nosturin käytöstä. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä annamme tarvittavan koulutuksen tehtävään. Arvostamme elintarviketeollisuuden laitteiden tuntemusta, piirustusten lukutaitoa sekä perustietämystä ruostumattomista teräksistä ja niiden ominaisuuksista. Toimintatyyliltäsi kuulut sulbanalaisten joukkoon, kun olet yhteistyökykyinen, sekä oma-aloitteinen, järjestelmällinen, motivoitunut ja halukas oppimaan uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Meillä on yrityksessämme vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Työpaikka sijaitsee Kauhajoella ja työtä tehdään yhdessä vuorossa.

Lähetä hakemuksesi 5.5.2022 mennessä palkkatoiveineen osoitteisiin jarkko.kokko(at)sulbana.com ja heidi.rosenback(at)sulbana.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”Työhakemus Peittaaja / RST pintakäsittelijä”. Paikat täytetään heti, kun sopivat tekijät löytyvät.

Lisätietoja yrityksestä ja työtehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jarkko Kokko p. 020 752 0274 ja työnjohtaja Jarkko Kulmala p. 020 7520 287.

Tarvitsemme tekijän, joka ei aivan pienestä mene hapoille.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.