Automaatio-osaston tiiminvetäjä

Sulbana Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa innovatiivisia juustonvalmistuslaitteita maailman parhaiden juustojen tekijöille. Sulbanan koti on Etelä-Pohjanmaa ja toimipisteet Kauhajoki ja Seinäjoki.

Nyt haemme

AUTOMAATIO-OSASTON TIIMINVETÄJÄÄ (Automation Team Leader)

Toimit automaatiosuunnittelijoista, sähkösuunnittelijoista ja sähköasentajista koostuvan tiimimme esimiehenä ja työnsuunnittelijana. Osallistut myös asiakasprojektien automaatioon liittyvien ohjausjärjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toimit yhteyshenkilönä asiakkaidemme automaatiosta vastaavien henkilöiden suuntaan. Toimit yhteistyössä kansainvälisen organisaatiomme kanssa ja kehität tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, huomioiden elintarviketeollisuuden tarpeet ja erityisvaatimukset.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen puolen korkeakoulututkinto esimerkiksi automaatioteknologian alalta sekä hyvä englannin kielen taito. Sinulla on kokemusta Siemens TIA ja Allen Bradley PLC ohjelmoinnista sekä SCADA-järjestelmien ja ohjauspaneeleiden suunnittelusta ja kehittämisestä. Tunnet koneiden ja järjestelmien turvallisuuteen liittyvät säädökset, standardit, direktiivit (mm. 2006/42/EC, 2006/95/EC, 2014/108/EC) sekä arviointityökalut (SISTEMA), ja kykenet kehittämään järjestelmiemme turvallisuuskonsepteja ja -standardeja.

Tehtävässä menestyäksesi olet oma-aloitteinen ja sosiaaliset taitosi ovat hyvällä tasolla. Pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että tiimissä ja kykenet tekemään päätöksiä. Kommunikoit sujuvasti asiakasrajapinnassa ja sinulla on valmius matkustaa projektitehtävien yhteydessä. Kokemus elintarviketeollisuuden laitevalmistuksesta ja ohjausjärjestelmistä sekä saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä positiivisessa työyhteisössä. Kannustamme henkilökohtaiseen ammattitaidon kasvattamiseen ja monipuolistamiseen. Meillä on hyvä porukka ja erinomainen henki työyhteisössä. Pääset työskentelemään monipuolisten projektin ja asiakkaiden parissa, jäämättä ongelmatilanteissa kuitenkaan yksin. Meillä on vahva tilauskanta ja olemme alueellamme yksi houkuttelevimmista työnantajista!

Kiinnostuitko? Kerromme sinulle mielellämme lisää tehtävästä, yrityksestä ja yrityskulttuurista.

Lisätietoja antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai sähköpostilla johanna.ahola@eezy.fi

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää sivujemme kautta osoitteessa www.eezypersonnel.fi 14.2.2021 mennessä. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.