Harjoittelija Trainee-ohjelmaan

Studio Murros Oy on historiallisessa miljöössä Seinäjoen Piirillä toimiva vahvan psykoterapeuttisen kehotyöskentelyotteen omaava taiteen ja hyvinvoinnin keskus.

Studio Murros tuottaa monipuolisesti terapia-, hyvinvointi- ja työhyvinvointipalveluja, tapahtumia, verkkovalmennuksia sekä kouluttaa mm. sosiaali- ja terveysalan toimijoita. Yksi iso osa Studio Murroksen toimintaa on Esittävän taiteen koulu Glow.

Tanssi on meille enemmän kuin harrastus, se on taiteenlaji: kokemus, joka syntyy sisältäpäin ja tarjoaa voimakkaita tunteita niin tanssijalle kuin yleisölle. Työskentelemme yhdessä erilaisten taideyhteisöjen kanssa ja yhdistelemme ennakkoluulottomasti eri taiteenlajeja. Haluamme jakaa ympärillemme tanssillisia elämyksiä ja voimaannuttavia kokemuksia esittävän taiteen ja taideterapian keinoin – yhdessä monipuolisten verkostojemme kanssa. Taiteen ja terapian keinoin autamme ihmistä näkemään itsensä arvokkaana. Murramme epävarmuuden lukkoja sekä etsimme eheyttä elämään ja sen käännekohtiin.

Kehitämme uudenlaista esittävän taiteen kulttuuria sekä murramme taiteen ja terapian rajoja. Luomme voimakasta ja voimaa antavaa yhteisöä, joka tekee yhteistyötä useiden eri taiteenalojen sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten kanssa ympäri Suomen.

Olemme eteläpohjalainen yritys ja työskentelemme pääsääntöisesti Seinäjoella, mutta palveluitamme on saatavilla myös lähikunnissa kuten Kurikassa.

Oletko sinä etsimämme luova sanataituri?

Haemme Studio Murros Oy:n asiakaspalvelu-, markkinointi- ja viestintätiimiin vuoden kestävään Trainee-ohjelmaan harjoittelijaa.

Trainee-ohjelmamme vauhdittaa hienosti pian valmistuvan, jo valmistuneen tai jo hetken työelämässä olleen nuoren työuraa. Trainee-ohjelma sopii hyvin myös alan vaihtajalle.

Trainee-ohjelmasta

– Trainee-jakso kestää 12 kuukautta – alustava aloitusaika elo-syyskuussa 2021.
– Jakson aikana oppia karttuu viestinnästä (sisäisestä ja ulkoisesta), markkinoinnista, projektien hallinnasta, asiakaspalvelusta, yhteistyöstä eri yritysten ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
– Ammattilaiseksi kasvaa tekemällä, joten Trainee-ohjelmaan valittu henkilö kasvattaa työrooliaan omien vahvuuksiensa mukaan.
– Työ on lähes täysipäiväistä, mutta mahdollistaa esim. opiskelujen loppuun viemisen sovittuina. ajankohtina Trainee-jakson aikana.
– Trainee-jakson päätyttyä tekijällä on vahvat edellytykset jatkaa uraansa työelämässä Studio Murros Oy:n riveissä.
– Työharjoittelu on palkallinen (palkkausta avataan tarkemmin rekrytointiprosessin aikana).

Haemme joukkoomme sana- ja vuorovaikutustaituria, joka hahmottaa tehokkaasti markkinointiviestinnän mahdollisuudet, luo persoonallista ja pysäyttävää tekstiä, hallitsee kunnioittavan ja arvostavan kohtaamisen sekä ymmärtää erilaisia yleisöjä ja tietää keinot, joilla luo heihin yhteyden – kanavasta riippumatta. Saat työskennellä osana inspiroivaa työyhteisöä, jossa kukin saa olla oma itsensä.

Parhaiten työ sopii esimerkiksi viestinnän, journalismin, markkinoinnin tai kulttuurituotannon opiskelijalle tai vastavalmistuneelle, joka hakee kannuksiaan työelämässä.

On tärkeää, että tartut toimeen ja saat yhdessä muiden kanssa aikaan. Olet luotettava ja arvostava työkaveri ja yhteistyökumppani sekä saat ihmiset innostumaan mukaan.

Odotamme, että sinulla on

– viestintäosaamista sekä tahtotilaa kehittyä ja oppia uutta
– kykyä tuottaa tekstiä vaivattomasti ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia
– hallussa perus Office-ohjelmat sekä WordPress
– erinomainen suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito
– hyvät vuorovaikutustaidot
– olet luova ja itsenäinen.

Arvostamme

– pysäyttävää, puhuttelevaa, vetoavaa ja persoonallista kirjoitustaitoa
– kokemusta digitaalisista markkinointikanavista
– kokemus ja ymmärrys median sekä toimittajien kanssa toimimisesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme

– merkityksellisen ja itsenäisen työn innostavassa ja kehittämis myönteisessä työyhteisössä
– lämpimän, luovan ja reilun työyhteisön
– mahdollisuuden vaikuttaa missä, milloin ja miten työtä teet
– joustavuutta ja empatiakykyä
– liukuva työaika

Kannustamme luoviin ratkaisuihin ja rohkeisiin ideoihin – ne ovat osa yrityskulttuuriamme.

Trainee-jaksolla työskentelet Studio Murroksen sekä Esittävän taiteen koulu Glow’n toiminnan parissa ja toimit osana luovaa sekä idearikasta tiimiä. Tarjoamme myös joustavat etätyön mahdollisuudet.

Voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n 30.7.2021 klo 12:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen aisha@studiomurros.com

Haastattelut pidetään 9.-13.8.2021 Seinäjoella.

Lisätietoa:

Aisha Korpela, toimitusjohtaja

045-1185099

aisha@studiomurros.com

arkisin klo 10:00-12:00

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.