Payroll Officer

Etsimme nyt uutta jäsentä palkkahallinnon tiimiimme Seinäjoelle! Haluatko työskennellä kehittyvässä, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä? SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva teräsyhtiö, joka kehittää erikoislujia teräksiä ja tarjoaa palveluja, joilla saadaan aikaan suorituskykyisempiä ja kestävämpiä tuotteita. SSAB:lla on Suomessa yli 5000 työntekijää, joiden palkkahallinto toteutetaan Seinäjoelta Global Business Service toiminnosta.

Toivomme löytävämme tiimiimme kehittämisorientoituneen palkkahallinnon ammattilaisen vastaamaan nimetyn alueen palkanlaskennasta. Tulet toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työtehtäväsi painottuvat toimihenkilö- ja työntekijäpalkanlaskentaan sekä asiakasneuvontaan. Sinulla on jatkossa mahdollisuus kehittyä myös omien osaamis- ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti ottamaan vastuuta prosessien ja toimintatapojen kehittämisestä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa talouden alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta palkanlaskennasta ja SAP järjestelmistä. Käytät sujuvasti Microsoft Officen työkaluja (Excel, Word, Outlook, Powerpoint). Olet työskentelytyyliltäsi tarkka, itsenäinen, luotettava ja huolellinen. Olet positiivinen ja asiakaspalveluhenkinen sekä omaat hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot. Olemme osa SSAB konsernin toimintoja joten tulet tarvitsemaan työssäsi myös englannin kielen taitoa.

Lue lisää ja hae 1.3. mennessä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.