Useita tehtäviä

Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa.

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin. Tarkemmat kuvaukset palveluista ja ratkaisuistamme löydät helposti sivuiltamme: https://www.solteq.com/fi/

Haemme jatkuvasti uusia osaajia kasvavaan joukkoomme eri toimipisteisiin. Sijaitsemme Vantaalla, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa, Seinäjoella ja Turussa.

Seinäjoella meillä työskentelee asiantuntijoita esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

– Ohjelmistosuunnittelijoita ja testaajia kehittämässä energia-alalle nykyaikaisia asiakastieto- ja asiakaspalvelujärjestelmiä (Azure, ASP.NET, SQL, C#, SCRUM, TypeScript, Angular)
– Data-arkkitehteja rakentamassa asiakkaiden tietovarastoja ja raportointia (Microsoft, Snowflake, Qlik, SQL, Power BI, Azure, SSIS, SSAS, SQL)
– DevOps-asiantuntijoita tarjoamassa asiakkaille jatkuvia palveluita ja tukea
– Projektipäälliköitä

Solteq työpaikkana

Meillä on mukava porukka sinulle työkavereiksi ja intohimoinen ote töihin. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme toimittaa heille laadukasta palvelua. Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet sekä sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen meillä voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työn ja opintojen tai ruuhkavuosien yhteensovittaminen ovat tuttuja haasteita useimmille meistä, mutta siksi työ joustaa. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Sinustako uusi solteqlainen?

Meiltä löytyy tehtäviä toiminnanohjauksesta ohjelmistokehitykseen ja robotiikasta myyntiin. Lisäksi aika ajoin tarjolla on liiketoiminnan tukitehtäviä. Tämän hetkisiä avoimia tehtäviä löytyy urasivustoltamme: https://ura.solteq.com/

Mikäli meillä ei ole juuri nyt tarjolla sinun osaamiseesi ja asiantuntijuuteen sopivia tehtäviä, voit connectoitua kanssamme urasivun kautta ja saat ensimmäisten joukossa tietoa avautuvista tehtävistämme.

Solteq somessa

Twitter: https://twitter.com/SolteqTweets
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/solteq-oyj/
Facebook: https://www.facebook.com/solteqoyj/
Instagram: https://www.instagram.com/solteqram/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.