Training manager

Teemme huomisesta paremman yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa.

Solteq on pohjoismainen IT-palveluiden ja ohjelmistoratkaisujen tarjoaja, joka on erikoistunut liiketoiminnan digitalisaatioon sekä toimialakohtaisiin ohjelmistoihin.

Etsimme nyt energia-alan (sähkö, lämpö, vesi) tuntevaa asiakas- ja käyttäjäkoulutuksesta vastaavaa tulosvastuullista koulutuspäällikköä. Tehtävä voi sijaita Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella tai Vantaalla.

Tehtävän polttopisteenä on Solteqin selainpohjaisten asiakastietohallinnan ja laskutuksen järjestelmien (inWorks Heat, Power ja Water) koulutusten suunnittelu ja toteuttaminen tuloksellisesti.

Sinä

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahva kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä näyttöjä koulutusosaamisesta. Taloushallinnon perusosaaminen ja ymmärrys on tehtävässä eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa.

Energia-alan asiakkaamme sijaitsevat eri puolilla Suomea ja tehtävässä menestyminen edellyttääkin matkustusvalmiutta. Toivomme, että tunnet energia-alaa etenkin asiakaspalvelun, laskutuksen ja niihin liittyvien käytäntöjen osalta. Haluamme palvella asiakkaitamme laadukkaasti suomen ja ruotsin kielellä, ja toivommekin, että pystyt toimimaan tehtävässä molemmilla kielillä.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.