Tekninen myyjä

TEKNINEN MYYJÄ

Haemme asiakasyrityksellemme Runkovarastolle teknistä myyjää.

Runkovarasto on vuodesta 2003 asti Seinäjoen teollisuusalueella toiminut kalusterunkopakettien tukkuvarasto. Varastossamme on pahvikartonkiin yksittäispakattuja, kasaamattomia kalusterunkoja (keittiö-, kylpyhuone- ja komerorungot, kaikki standardikoot). Kauttamme saat myös täydelliset kalustetoimitukset heloineen, ovineen ja työtasoineen.

Mitä etsimme:

Haemme nyt teknistä myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valitun henkilön keskeisimpiin vastuisiin kuuluu puhelintilausten vastaanotto, myynti yritysasiakkaille, tavaratilaukset,  asiakaspalvelu, online-tuotekuvastojen päivittäminen ja asiakasneuvonta teknisissä asioissa.

Mitä odotamme hakijalta:

Erinomaiset ATK-taidot ovat välttämättömyys. Arvostamme aikaisempaa työkokemusta yritysmyynnin parista. Toivomme hakijoilta priorisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja myyntitaitoja. Mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn, et pelkää vastuuta ja olet nopea oppimaan uusia asioita, saatat olla etsimämme tekijä.

Mitä tarjoamme ja palkka: 

Työsi tukena sinulla on kattavan perehdytyksen lisäksi ammattitaitoiset ja kannustavat kollegat sekä alan vahva osaaminen ja tietämys.

Työsuhteen aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa. Työsuhde solmitaan Runkovaraston ja työntekijän välille.

Mikäli kiinnostuit avoimesta työpaikasta, jätä hakemuksesi tästä linkistä. Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelo, työhakemus ja palkkatoiveesi.

Kutsumme ehdokkaat hakemusten perusteella työhaastatteluun. Toimi nopeasti, sillä teemme haastatteluita jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 31.10.2019.

Lisätiedot: 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Jukka Vuorela
050 501 3403
jukka.vuorela(at)smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.