Kiinteistökirjanpitäjä

Etsimme kiinteistökirjanpitäjää pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Asiakasyrityksemme, Lakeuden Isännöinti Oy on toiminut perheyrityksenä jo yli 40 vuotta. Lakeuden Isännöinti Oy:n palvelut kattavat niin isännöinnin, kirjanpidon kuin kiinteistönhoidonkin. Lakeuden Isännöinti tarjoaa yksilöllistä palvelua monipuolisella asiantuntemuksella.  Lakeuden Isännöinti Oy:n kotisivuille pääset TÄSTÄ

Mitä etsimme:

Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään kiinteistökirjanpidon sekä yleisten toimistotehtävien parissa. Etsimme sitoutunutta henkilöä, joka on valmis kehittymään työssään.

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme hakijalta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon tehtävista, mutta valmis ammattilainen sinun ei tarvitse välttämättä olla. Eduksesi on myös tehtäviin soveltuva koulutus. Edellytämme erinomaista asennetta työntekoon sekä hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.