Osa-aikainen sisällöntuottaja / graafikko

OSA-AIKAINEN SISÄLLÖNTUOTTAJA / GRAAFIKKO

Etsimme täydennystä markkinoinnin ja myynnin joukkueeseemme. Hakemamme henkilö tulee saamaan vastuuta laaja-alaisesti markkinoinnin eri osa-alueiden hoidossa ja kehittämisessä. Tavoitteenamme on löytää tehostaja markkinointimateriaalien luontiin ja apukäsi some-presenssimme ylläpitoon ja kehittämiseen.

Tarjoamme hakijalle mahdollisuuden toimia ja kehittyä markkinoinnin parissa organisaatiossa, jonka keskiössä on Suomen mittakaavassa loisto-olosuhteissa toimiva jalkapallojoukkue sekä sen kotina toimiva OmaSp Stadion. Seuramme tähtäin on korkealla, ja haussa olevaan rooliin valittu henkilö pääsee aitiopaikalta seuraamaan ja rakentamaan kunnianhimoista kasvutarinaa huippu-urheilun maailmassa sekä stadionin tapahtumiin liittyen.

Toivomme vahvistuvamme oma-aloitteisella tiimipelaajalla, jolla on vahva halu kehittyä. Uskomme, että tarvitsemme joukkoomme henkilön, jonka tavoitteena on olla rakentamassa jotakin suurta ja kunnianhimoista. Yleisten tietoteknisten taitojen lisäksi edellytämme hakijalta kuvankäsittelyosaamista sekä hyvää suomen kielen taitoa ja vankkaa kyvykkyyttä sosiaalisen median kanavien käytöstä. Lisäksi arvostamme, mikäli hakijalla on osaamista valo- tai videokuvauksessa tai WordPressin käytössä.

Täytettävä paikka voidaan muotoilla myös harjoittelupaikaksi rohkealle opiskelijalle tai työksi opiskelujen oheen. Työ on mahdollista suorittaa osittain etätyönä. Positio voidaan tulevaisuudessa muuttaa kokoaikaiseksi.

Hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää osoitteeseen info@sjk.fi pe 26.11.2021 klo 09:00 mennessä. Samaan osoitteeseen voit toimittaa myös mahdolliset lisäkysymykset. Voit halutessasi liittää hakemukseesi ansioluettelon ja referenssejä tekemistäsi graafisista töistä.

Seinäjoen Jalkapallokerho Oy – SJK on kuuden yhtiön yritykskonserni, jonka päätuote ja näkyvin osa on Veikkausliigassa pelaava jalkapallojoukkue, joka pelaa kotiottelunsa konserniin kuuluvalla OmaSp Stadionilla. Ottelutapahtumien lisäksi OmaSp Stadionilla järjestetään tapahtumia pienemmistä muutaman kymmenen hengen tilaisuuksista aina suuriin, tuhansien ihmisten festivaaleihin. Yrityksille tarjoamme palveluita monipuolisesti mm. kokouspäivien, iltajuhlien, työhyvinvointipäivien ja henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämisen muodossa. Tutustu toimintaan tarkemmin verkkosivustoillamme: sjk.fi / omaspstadion.fi / dbcseinajoki.fi/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.