Työharjoittelupaikka, IT

Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukavin työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer-konsernia.

Työharjoittelussa pääset oppimaan uutta ja kartuttamaan monipuolista osaamista. Työharjoittelussa saat ohjaajan/ohjaajia, jotka tukevat sinua oppimisessa koko työharjoittelun ajan. Työharjoittelun aikana tulet ymmärtämään, mikä on IT:n rooli liiketoiminnassa. Työharjoittelu voi sisältää mm. seuraavia asioita:

  • tiedonsiirto/liittymät/integraatiot/sanomaliikenne
  • tietoturva- ja tietosuoja-asiat
  • järjestelmätestaukset
  • voit päästä myös osallistumaan erilaisiin projekteihin ja saada oppia projektityöskentelystä
  • sisäinen ja ulkoinen viestintä ja asiakasyhteistyö

Yritys ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä, joten meillä voit luottaa siihen, että osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta.

Työharjoittelun voit suorittaa joko toimistollamme työskennellen tai osin tai lähes kokonaan etänä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Pieksämäellä ja Tallinnassa.

Tutustu meihin paremmin sivuillamme ja lähetä meille hakulinkin kautta työharjoitteluhakemus CV:n kanssa. Työharjoittelussa tulee pystyä kommunikoimaan suomen kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Econia Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa, Tallinnassa ja Fuengirolassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.  

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.