Projektipäällikkö

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, Emce Solution Partner Oy, Econia Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa, Tallinnassa ja Fuengirolassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö.

 

Emce, Silta ja eri Administerin yhtiöt etsivät

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

mielenkiintoisiin, vaihteleviin ja erikestoisiin projekteihin. Työskentelemme Suomen suurimpien yritysten kanssa, joten pääset takuulla kasvattamaan osaamistasi alalla.

Työtehtäviin kuuluu projektien johtaminen mm. palkkahallinnon ja taloushallinnon ulkoistusprojektit, HR-projektit sekä järjestelmäprojektit. Tehtäviisi voivat kuulua myös erilaiset konsultointi- ja kartoitustehtävät osaamisesi mukaan. Osallistut myynnin tukemiseen ja toimit asiantuntijana asiakasprosesseissa ja sisäisissä kehitystehtävissä. Teet aktiivista yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Projektipäällikön tärkeimmät ominaisuudet ovat positiivinen asenne, paineensietokyky ja periksiantamattomuus. Sinulla on rohkeus tarttua vastaantuleviin haasteisiin myös silloin, kun muut epäröivät. Pidät tiimityöskentelystä ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta IT- tai muista vaativista projekteista. Eduksi katsotaan, mikäli tunnet talous- ja palkkahallinnon prosesseja.

Silta on moderni työpaikka. Meillä perusasiat toimii ja asioita kehitetään jatkuvasti. Teemme työtä tiimeissä hyvässä yhteishengessä. Kehittymismahdollisuuksia tarjotaan niin yhtiön kuin konsernin sisällä esim. eri projektien merkeissä.

Juuri teettämämme kyselyn mukaan työntekijämme arvostavat eniten laajaa etätyömahdollisuutta. Toimistolle toki saa aina tulla.

Meillä on toimistoja ympäri Suomen, sekä Tallinnassa, Fuengirolassa ja Tukholmassa. Myös käytössämme olevaa virike-etua ja kattavaa työterveyshuoltoa arvostetaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi hakulinkin kautta jo tänään tai viimeistään 15.1.23. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Silta Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Herranen p. 050 560 6322:  ke 4.1. klo 10-11 ja torstaina 5.1. klo 15.30-16.30

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.