Operational Excellence Coordinator

Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukavin työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer-konsernia. Haemme Operational Excellence -tiimiin kahtaOPERATIONAL EXCELLENCE COORDINATORIATehtävä pitää sisällään keskeisenä osana Silta-tasoisen prosessikehityksen yhteistyössä mm. kehityspäälliköiden sekä palkkatiimien kanssa. Rooliin kuuluu muutoksista viestiminen sekä jalkauttamisen tukeminen käytännön tasolla. Roolissa pääset kouluttamaan palkka-asiantuntijoita ja tukemaan heitä käytännön työssä sekä osaamisen ylläpitämisessä ja kehittämisessä. Tehtävään kuuluu myös asiakasviestintämateriaalien tuottaminen. Näissä tehtävissä pääset käyttämään luovuuttasi.Kyseessä on aivan uusi tehtävä, jossa pääset käytännössä toteuttamaan visiota maailman parhaasta palkkapalvelusta ja siihen liittyvistä prosesseista. Tehtävässä pääset siis toteuttamaan ideoitasi ja luomaan jotain aivan uutta. Sillassa on myös paljon kehitystyön alla olevia prosesseja, joita pääset viemään eteenpäin aina maaliin asti. Tehtävä tuo sinulle uusia mahdollisuuksia niin uralla etenemisen kuin oman kehittymisesi kannalta. Pääset verkostoitumaan uusien ihmisten kanssa ja osaksi liiketoiminnan kehitystä. Odotamme, että olet sinulla on intoa päästä eteenpäin. Näet kokonaisuuksia ja omilla toimillasi viet asioita eteenpäin kohti Sillan visiota. Sinulla on aikaisempaa kokemusta palkkaprosesseista ja kaupallinen koulutus. Kirjallinen ja suullinen viestintä on sinulla hallussa ja sinulla on halua kouluttaa ja kehittää ihmisiä. Hallitset jonkun palkkajärjestelmän lisäksi myös MsOffice -työkalut.Panostamme henkilöstön työhyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Tarjoamme lisäksi työntekijöille erinomaisia etuja ja mahtavat kollegat. Juuri teettämämme kyselyn mukaan työntekijämme arvostavat eniten laajaa etätyömahdollisuutta. Myös käytössämme olevaa virike-etua ja kattavaa työterveyshuoltoa arvostetaan. Kehittymismahdollisuuksia tarjotaan niin yhtiön kuin konsernin sisällä esim. eri projektien merkeissä.Voit työskennellä missä tahansa toimipisteistämme ympäri Suomen. Etätöitä saa tehdä niin paljon kuin haluaa, kunhan on kaksi päivää kuussa toimistolla osallistuen mm. työpaikan ja tiimien yhteisiin päiviin. Toimistolle saa toki aina tulla. Käytössä on liukuva työaika. Operational Excellence Manager Marika Väisänen antaa mielellään sinulle lisätietoja. Marikan tavoitat joko sähköpostilla marika.vaisanen@silta.fi tai puhelimitse 040 141 8477. Hakuaikaa on 25.2.2023 asti. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, Emce Solution Partner Oy, Econia Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa, Tallinnassa ja Fuengirolassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.