Kesätyöntekijöitä palkkahallinnon tehtäviin

Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukava työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer -konsernia. Yritys ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä, joten meillä voit luottaa siihen, että osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta.

Haemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PALKKAHALLINNON TEHTÄVIIN

Kesätöissä pääset itsenäisesti tutustumaan laaja-alaisesti palkanlaskennan tehtäviin:

  • eri asiakasyritysten palkkojen laskeminen
  • viranomaistilitysten ja Kela-ilmoitusten tekeminen
  • muut palkkahallinnon tehtävät

Sinulla on aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita sekä itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Kaupallisen tai muun soveltuvan koulutustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä excel -osaamista. Sinulla on kiinnostusta toimia myös asiakasrajapinnassa. Aikaisempi työkokemus palkkahallinnosta sekä CGI- ja Mepco-järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, mielenkiintoiset työtehtävät, kannustavan työilmapiirin sekä osaavat työkaverit, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan. Voit työskennellä toimistollamme (pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Pieksämäki, Tallinna) tai kotitoimistollasi.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sivuillamme olevan hakulinkin kautta heti tai viimeistään 31.1.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla. 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.