Järjestelmäasiantuntija

Silta on Suomen suurin palkkapalvelujen tuottaja. Laskemme kuukausittain yli sadantuhannen suomalaisen palkat luotettavasti ja täsmällisesti ja helpotamme asiakkaidemme arkea älykkäällä palkkapalvelulla. Varmistamme palkkaprosessimme laadun ja systemaattisuuden omilla uniikeilla datan tarkastuspisteillä sekä kansainvälisellä ISAE-standardilla. Olemme osa Administer-konsernia. Haemme Business IT-tiimiimmeJÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAAVastaat yhdessä tiimin kanssa järjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä, osallistut sekä asiakaskohtaisiin että sisäisiin käyttöönotto- ja kehitysprojekteihin. Toimit asiakaspalvelun tukena tukimallin mukaisesti sekä huolehdit käyttäjien koulutuksesta ja ohjeistuksesta. Kehität aktiivisesti prosesseja sekä itsenäisesti että yhteistyössä muun organisaation kanssa.Odotamme vähintään parin vuoden kokemusta Mepco tai CGI Palkat- järjestelmästä. Eduksi luetaan osaaminen myös muista palkka- ja HR-järjestelmistä sekä niihin liittyvistä integraatioista. Toivomme, että sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kykyä toimia itsenäisesti. Pidät tiimin kanssa työskentelystä ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Kommunikoit asiakkaiden kanssa tarvittaessa myös englannin kielellä. Voit työskennellä etätyönä tai halutessasi millä tahansa Sillan toimistolla pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa tai Pieksämäellä. Panostamme työntekijäkokemuksen kehittämiseen monin eri tavoin ja tuemme henkilöstömme hyvinvointia.Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa sivuillamme olevan hakulinkin kautta 9.4. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Business IT Riina Kosonen, p. 040 734 3670 tai riina.kosonen@silta.fi.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.