Software Developer

Siili Solutions on suomalainen digitaalisten tuotteiden, palvelujen ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut teknologiayritys. Siili on kasvanut 2005 perustamisen jälkeen yli 700 hengen asiantuntijan kodiksi ja osaamisen kehittämisen alustaksi. Seinäjoella olemme vielä verrattain pieni yhteisö, mutta haluamme tehdä siihen muutoksen!

Oletko ohjelmistokehityksen ammattilainen, joka haaveilee projektityöskentelystä digitaalisten palvelujen parissa, innostuu uusien asioiden ja teknologioiden oppimisesta sekä jatkuvasta kehittymisestä asiantuntijana? Etsimme nyt joukkoomme uusia työkavereita, Siilejä, osaksi tiimiämme rakentamaan missiota paremmasta huomisesta, jossa yhdistyy inhimilliset tarpeet, teknologia sekä vastuullisuus. Meillä pääset antamaan oman panoksen Seinäjoen valloitukseen sekä paikallisen teknologiakyvykkyyden nostamiseen uudelle tasolle.

Etsimämme työkaverit jakavat samat arvot ja intohimot meidän kanssamme ja haluavat jatkuvasti kehittää ja kehittyä asiantuntijoina. Emme ole kiinnittyneitä tiettyihin teknologioihin, vaan teknologia- ja työkaluvalintojamme ohjaa arvon tuottaminen ratkaisujen loppukäyttäjille sekä asiakkaillemme. Erilaiset haasteet vaativat erilaisia ratkaisuja. Tekemisessämme uskomme puhtaaseen koodiin, testiautomaatioon, ketteriin toimintamalleihin sekä pilvipohjaisiin ratkaisuihin. Osaamistaustaasi voi olla mm. Java, Scala, NodeJS, Clojure, ReactJs, AngularJS, Vue.js tai Typescript tai jokin muu ohjelmointikieli, joka antaa pohjaa moderneissa ympäristöissä toimimiseen. Pilvipalveluosaaminen ja/tai kiinnostus (AWS ja Azure) kohtaan katsotaan eduksi.

Oletko kiinnostunut kuulemaan tarkemmin tarjoamistamme uramahdollisuuksista Seinäjoella tai Siilistä työnantajana? Hae alla olevan linkin kautta tai ole yhteydessä Janneen (janne.tikkaoja@siili.com) tai Maaritiin (maarit.kettunen@siili.com) keskustelujen aloittamiseksi ja kerro meille, millaisista projekteista sinä motivoidut!

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.