Nuorempi ohjelmistokehittäjä

Me Siilillä haluamme tehdä koodia, joka saa asiat toimimaan niin kuin niiden pitäisi. Joskus koodi on rumaa – silloin siivoamme sen paremmaksi. Joskus koodia ei ole lainkaan – silloin rakennamme sen tyhjästä, digiajan käsityöläisiä kun olemme. Etsimme nyt Seinäjoen alueelta koodia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin, mutta yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Meitä on jo yli 500 kokenutta osaajaa – liitytkö sinä joukkoomme?

Mitä me etsimme?

Voit olla lupaava full-stack –koodarin alku, tai painottaa tekemisessäsi enemmän backend tai frontend –puolta. Joka tapauksessa haluat kehittää itseäsi ja osaamistasi sitoutuneesti eteenpäin, yhdessä kokeneempien siilien kanssa.

Teknologioiden puolesta toivomme, että nämä ovat sinulle tuttuja:

  • Java, Spring
  • HTML & Javascript – Angularin osaaminen on iso plussa!
  • Scrum -käytännöt
  • Puhuthan sujuvaa suomea, sillä tämänhetkiset asiakasprojektimme vaativat sitä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Siilillä saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa senioritason kollegoiden kanssa. Emme työskentele erillään toisistamme, yksin pakertaen, vaan yhdessä toisiltamme oppien, riippumatta siitä minkälaisia osaajia olemme. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja kehittämään itseäsi eteenpäin juuri niin paljon ja siihen suuntaan kuin sinä itse koet tarpeelliseksi eri elämäntilanteissasi – luotamme sinuun ja osaamiseesi. Yhtenä esimerkkinä junioreiden kehittämisestä Siilillä toimii Mestari & Kisälli –ohjelmamme.

Hyvien kollegoiden, kiinnostavien töiden ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat lisätietoa paikasta, olethan yhteydessä Tiiaan (tiia.rapeli@siili.com) Talent-tiimistämme.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.