Koodarikisälli

Siilien tekemistä ohjaa intohimo rakentaa parempia versioita asioista, joita ihmiset tarvitsevat. Kehitettävää on kaikkialla, olipa kyseessä tuotteet, palvelut, järjestelmät tai oma osaaminen. Mestari & Kisälli -ohjelma toimii kiihdytyskaistana digitaalisten palvelujen rakentamiseen mahdollistaen oman osaamisesi kehittymisen yli 700 hengen asiantuntijamme tukemana.

Olemme Siilillä teknologiariippumattomia ja etsimme Seinäjoen alueelta koodia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Kiinnostuksen kohteesi ja osaamisesi voivat olla mm. funktionaalisesta tai olio-ohjelmoinnista, moderneista web-teknologioista, pilvipalveluista tai mobiilikehityksestä. Kerro meille mikä sinua motivoi ja millaisten teknologioiden parissa haluat päästä tulevaisuudessa työskentelemään. Koodarikisällinä saat mahdollisuuden laajentaa osaamistasi ohjelmistokehityksen mestarien opissa ja käytännön projektien parissa. Toivomme sinulla olevan pohjaa alalla toimimiseen koulutuksen, harrastuneisuuden tai aiemman muun kokemuksen kautta.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.