Kokenut ohjelmistokehittäjä

Me Siilillä haluamme tehdä koodia, joka saa asiat toimimaan niin kuin niiden pitäisi. Joskus koodi on rumaa – silloin siivoamme sen paremmaksi. Joskus koodia ei ole lainkaan – silloin rakennamme sen tyhjästä, digiajan käsityöläisiä kun olemme. Etsimme nyt Seinäjoen alueelta koodia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin, mutta yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Meitä on jo yli 500 kokenutta osaajaa ja Siili kasvaa koko ajan – liitytkö sinä joukkoomme?

Mitä me etsimme?

Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja moderneista työkaluista. Teknologien osalta tulet työskentelemään esimerkiksi seuraavien parissa, joten niitä olisi hyvä löytyä myös työkalupakistasi:

  • Java ja avoimen lähdekoodin ratkaisut, esim. Spring, Tomcat, Jetty
  • Relaatiotietokannat ja SQL (erityisesti PostgreSQL ja Oracle)
  • Frontin puolelta AngularJS, jQuery
  • Jatkuva integraatio: Jenkins, SonarQube eduksi
  • Testausautomaation osalta esim. JUnit, Jasmine, Robot Framework
  • Scrum -käytännöt hallussa
  • Halu oppia uutta ja kehittyä
  • Sujuva suomen kielen taito
Mitä tarjoamme sinulle?

Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Siilillä saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa senioritason kollegoiden kanssa. Emme työskentele erillään toisistamme, yksin pakertaen, vaan yhdessä toisiltamme oppien, riippumatta siitä minkälaisia osaajia olemme. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja kehittämään itseäsi eteenpäin juuri niin paljon ja siihen suuntaan kuin sinä itse koet tarpeelliseksi eri elämäntilanteissasi – luotamme sinuun ja osaamiseesi.

Hyvien kollegoiden, kiinnostavien töiden ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Kiinnostuitko?

Mikäli haluat lisätietoa paikasta, olethan yhteydessä Tiiaan (tiia.rapeli @siili.com) Talent-tiimistämme.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.