Full Stack -kehittäjä

Full Stack -kehittäjä

Me Siilillä haluamme tehdä koodia, joka saa asiat toimimaan niin kuin niiden pitäisi. Joskus koodi on rumaa – silloin siivoamme sen paremmaksi. Joskus koodia ei ole lainkaan – silloin rakennamme sen tyhjästä, digiajan käsityöläisiä kun olemme. Etsimme nyt Seinäjoen alueelta koodia rakastavia tulevia siilejä, jotka haluavat luoda omin käsin, mutta yhdessä osaavan tiimin kanssa toimivia ratkaisuja asiakkaillemme. Meitä on jo yli 700 kokenutta osaajaa ja Siili kasvaa koko ajan – liitytkö sinä joukkoomme?

Mitä etsimme?

Odotamme, että sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä ja moderneista työkaluista. Teknologioiden osalta tulet työskentelemään esimerkiksi seuraavien parissa, joten niitä olisi hyvä löytyä myös työkalupakistasi:

  • Java ja avoimen lähdekoodin ratkaisut, esim. Spring, Tomcat, Jetty
  • Frontin puolelta Angular, AngularJS
  • Scrum -käytännöt hallussa
  • Halu oppia uutta ja kehittyä
  • Sujuva suomen kielen taito

Mitä tarjoamme sinulle?

Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa moderneja digitaalisia palveluita, joita käyttäjät voivat rakastaa. Siilillä saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa senioritason kollegoiden kanssa. Emme työskentele erillään toisistamme, yksin pakertaen, vaan yhdessä toisiltamme oppien, riippumatta siitä minkälaisia osaajia olemme. Kanssamme pääset syventämään osaamistasi modernien teknologioiden parissa ja kehittämään itseäsi eteenpäin juuri niin paljon ja siihen suuntaan kuin sinä itse koet tarpeelliseksi eri elämäntilanteissasi – luotamme sinuun ja osaamiseesi.

Hyvien kollegoiden, kiinnostavien töiden ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme sinulle laajentuvan, vakavaraisen yrityksen, jossa kasvaa. Lisäksi saat Siililtä hyvän palkkatason erinomaisilla eduilla höystettynä, tehtävääsi sopivat työkalut ja erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Kiinnostuitko?

Päätämme haun heti sopivan tekijän löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian klikkaamalla alla olevaa ”Apply here” -nappia! Jos haluat paikasta lisätietoja, olethan yhteydessä Janneen (janne.tikkaoja@siili.com).