Tuottaja ja tuottaja-assistentti (kesätyö)

Selmu ry hakee kahta kesätuottajaa unelmien kesätöihin suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia. Kesätuottajana pääset mukaan innostavaan ja luovaan työympäristöön, jossa mahdollisuudet itsesi ja ideoidesi toteuttamiseen ovat lähes rajattomat. Haemme sopivia tekijöitä tuottajaksi ja tuottaja-assistentiksi.

Hakemamme henkilöt ovat iloisia, oma-aloitteisia, joustavia eivätkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin.

Tuottaja

Työ on määräaikainen 20.5.-11.8.2019 välisenä aikana. Tuottajan työtehtäviin kuuluu pääsymaksuttomien uusien tapahtumien suunnittelu ja vetovastuu. Tuottaja ideoi tapahtumien sisältöjä pääasiassa Selmun henkilökunnan kanssa. Tuottaja toimii myös lähiesimiehenä tuottaja-assistentille. Työ sisältää tapahtumatuottamista, esimiestyötä, tiedottamista, tapahtumarakentamista, toimistotyötä, tapahtumien suunnittelua sekä ideointia. Yhdistyksen vakituinen henkilökunta toimii tuottajan tukena koko työsuhteen ajan.

Kokemus, koulutus tai vapaaehtoistyö tapahtumatuotannon alalla katsotaan eduksi. Tehtävään palkattava tuottaja voi olla korkeintaan 29-vuotias.

Tuottaja-assistentti

Työ on määräaikainen 8.7. – 4.8.2019 välisenä aikana. Tuottaja-assistentin työtehtäviin kuuluu olla mukana tapahtumien käytännön järjestelyissä sekä tuottajan apuna tapahtumien valmistelevissa töissä. Työ sisältää tiedottamista, tapahtumarakentamista, toimistotyötä, tapahtumatyötä, suunnittelua ja ideointia. Tuottaja-assistentin työsisältöä voidaan jonkin verran muokata henkilön erikoisosaamisen mukaan.

Tuottaja-assistentin tehtävään ei vaadita työkokemusta tai koulutusta. Harrastuneisuus ja vapaaehtoistyö katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Työ ei edellytä täysi-ikäisyyttä.

Lähetä avoin työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen petteri@selmu.fi torstaihin 4.4.2019 klo 16:00 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 15.
Lisätietoja tehtävistä antaa Petteri Lehtola (petteri@selmu.fi, 040 351 9982).

Kesätuottajien tekemä työ saa osan rahoituksesta Leader Liiveristä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.