Toimitusjohtaja

Seipark Oy on Seinäjoen kaupungin tytäryhtiö, jonka tehtävänä on moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla edistää Seinäjoen kehittymistä. Seipark rakennuttaa ja operoi pysäköintilaitoksia, -alueita ja Seinäjoen kaupunkikeskustan kadunvarsipysäköintiä. Yhtiön liikevaihto on noin 2 ja tasearvo yli 21 miljoonaa euroa.

Haemme

TOIMITUSJOHTAJAA

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin, Seipark Oy hakee osaavaa ja monipuolista toimitusjohtajaa, joka vastaa yhtiömme johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä omistajapolitiikan ja yhtiön hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta johtotehtävistä ja tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme itsenäistä otetta, yhteistyökykyä ja innovatiivisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme uudelle toimitusjohtajalle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän kaupunkikehittämisen näköalapaikalla.

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen viimeistään 17.11.2019 sähköpostitse osoitteeseen lissu.vaivila@seipark.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat Seipark Oy, hallituksen puheenjohtaja Erkki Honkala, puh. 040 774 8749 ja toimitusjohtaja Mika Mäntykoski, puh. 0400 674 662.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.