Kiinteistöpäällikkö

Seipark Oy on Seinäjoen kaupungin tytäryhtiö, jonka tehtävänä on moderneilla pysäköinti- ja toimitilaratkaisuilla edistää Seinäjoen kehittymistä. Seipark rakennuttaa ja operoi pysäköintilaitoksia, -alueita ja operoi Seinäjoen ydinkeskustan kadunvarsipysäköintiä.

Haemme työsuhteeseen
KIINTEISTÖ-/TEKNISTÄ PÄÄLLIKKÖÄ

Kiinteistö-/teknisenä päällikkönä tulet vastaamaan Seiparkin pysäköintijärjestelmien ja -kiinteistöjen ylläpidosta, asennus-, korjaus- ja kunnossapitotöiden toteutuksesta, tavara- ja palveluhankinnoista, ja sopimuksista. Tehtäviisi kuuluu myös toiminnan suunnittelu, kehittäminen sekä hoito- ja ylläpitokulujen budjetointi ja seuranta yhdessä taloushallinnon ja johdon kanssa.

Uusissa pysäköintitalohankkeissa osallistut hankkeiden suunnittelun-, aikataulujen ja kustannusten ohjaamiseen sekä rakennusaikana vastaat yhtiön edustajana tekni- sestä rakennuttamisesta yhdessä rakennuttajakonsultin kanssa, joten kokonaisuuk- sien hallinta ja kyky reagoida vaihtuviin tilanteisiin kuuluu vahvuuksiisi. Käytät myös sujuvasti tietoteknisiä järjestelmiä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta vastuullisista kiinteistö- tai rakennusalan tehtävistä. Arvostamme kokemusta esi- miestyöstä sekä talousvastuullisista tehtävistä. Olet oma-aloitteinen, yhteistyöky- kyinen ja asenteeltasi yrittäjämäinen. Lue tarkempi tehtävänkuvaus osoitteessa: www.seipark.fi/uutiset

Tarjoamme sinulle itsenäisen, mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän Seinäjoen keskustan kehittämisen näköalapaikalla sekä paikan tiiviissä työyhteisössämme, jossa sinun on mahdollisuus kehittää niin itseäsi kuin työtehtävääsi.

Hakemukset 19.1.2020 mennessä palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteeseen mika.mantykoski(at)seipark.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Mäntykoski, puh. 0400 674 662, mika.mantykoski(at)seipark.fi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.