Vastaavan perheohjaajan virka

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden perhekeskusta perhetyön näköalapaikalta. Tilaisuus on harvinainen.

Seinäjoen kaupungin perhetyössä on uudelleen haettavana vastaavan perheohjaajan virka. Aiemmat tehtävää koskevat hakemukset otetaan huomioon.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva lähijohtajan virka. Aloitus on sopimuksen mukaan, mieluusti vielä kuluvana vuonna.

Perhetyön avopalveluyksikkö Tupasvilla toimii tiiviissä yhteistyössä lapsiperheiden sosiaalityön kanssa. Perhetyön keinoin vahvistamme perheen ja lähiverkoston omia yhteyksiä ja voimavaroja. Työhön liittyy myös palveluihin ohjaaminen ja eri palvelujen yhteensovittamisessa avustaminen.

Vastaavalta perheohjaajalta edellytämme johtamiskokemusta ja osaamista sekä palveluverkoston ja perhetyön tuntemusta. Koulutusvaatimus on ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosionomi AMK tutkinto ja ammattihenkilörekisteröinti on esitettävä. Hakemuksessa on hyvä kertoa tarkemmin työkokemuksesta, mahdollisesta lisäkoulutuksesta esihenkilötehtäviin (esimerkiksi YAMK) ja muusta erityisestä osaamisestasi.

Lähijohtajan työssä korostuvat henkilöstöjohtaminen, perhetyön asiaosaaminen ja kehittäminen sekä yhteistyötaidot. Oma auto on tarpeen, vaikka johtamistyötä ei maantiellä tehdäkään.

Palkkauksen osalta työn vaativuus on arvioitu esihenkilöaseman mukaisesti. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkka ja sen eteen tehdään työ pääosin arkipäivisin joustavasti 8-16 tai 10-18. Etätyöohjeet ovat laadittu. Kysy tarkemmin halutessasi.

Perhetyön avopalveluyksikkö Tupasvilla on lähijohtajalle mieluisa tiimi johtaa. Työryhmässä on kokemusta, osaamista ja kehittämisintoa. Valmiiksi laaja yhteistyöverkosto on suureksi avuksi seinäjokisille perheille. Esihenkilön työtä tukee yhteistoiminta muiden lähijohtajien kanssa sekä sosiaalityössä että sijaishuollossa. Toimitiloja suunnitellaan tulevaan perhekeskus Aallokkoon matkakeskuksen yhteyteen kaupungin ytimeen. Nykyiset tilat ovat mukavasti asutuskeskuksen keskellä Hyllykalliolla.

Lisätiedot ja haku Kuntarekryn kautta.

https://www.seinajoki.fi/sosiaali-ja-terveys/sosiaalipalvelut/lapsiperheiden-sosiaalipalvelut/tupasvillan-perhetyo/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.