Vastaava omavalmentaja

Seinäjoen kaupunki on mukana työllisyyden kuntakokeilussa yhdessä Ilmajoen kunnan kanssa. Toimintaa ohjaa laki työllisyyden edistämisen kuntakokeilusta 1269/2020. Laki on määräaikainen ja kokeiluvaihe päättyy 31.12.2024, minkä jälkeen TE-palvelut siirtyvät kuntien tehtäviksi vuoden 2025 alusta.

Seinäjoen kaupungin työllisyyspalvelut hakee ansaituille eläkepäiville siirtyvän erittäin pidetyn ja arvostetun esihenkilön tehtävään uutta tekijää. Haemme aktiivista, idearikasta, luovaa ja kehittämismyönteistä henkilöä mukaan työllisyyspalvelujen esihenkilötyöhön ja johtoryhmän jäseneksi nimikkeellä vastaava omavalmentaja, joka myöhempänä ajankohtana muutetaan palvelupäällikön viraksi. Virka on toistaiseksi voimassa oleva.

Toimit luontevasti eri kumppanuusverkostoissa niitä laajentaen. Edustat edelläkävijyyttä työnvälityksen digitalisaatiossa. Omaat vahvan näkemyksen tiedolla johtamisen vaatimuksista sekä työllisyyden tilastoinnin eri ulottuvuuksista. Yrityspalvelukokonaisuus valtion aluehallinnon ja kuntakentän rajapinnassa on sinulle tuttua tekemistä ja työotteessasi kokonaisvaltainen työyhteisön kehittäminen on punainen lanka. Kuntakokeilun idean ja työvoimapoliittisten toimenpiteiden ja alan lainsäädännön tuntemus on osaamisesi ydinaluetta, erityisesti näkemys työvoimapolitiikan paikallisista kehittämisen suunnista.

Kokemus hanketyöstä, muutosten johtamisesta, organisaatiorajat ylittävästä yhteistyöstä työllistämisen, koulutuksen ja kuntoutuksen teemoissa ja menestyksekäs kokemus esihenkilötyöstä katsotaan eduksi. Myös kokemus asiakaspalvelutyöstä ja asiantuntijatyöstä katsotaan eduksi, koska on hyvä tuntea käytännössä se työ, mitä johtaa.

Työ pitää sisällään erikseen johdon kanssa sovittavia tehtäviä, joten tältä osin työkuva on muokattavissa riippuen valittavan henkilön osaamisprofiilista. Koulutusvaatimuksena on soveltuva ja sopiva korkeakoulututkinto. Virkasuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haku tapahtuu Kuntarekryn kautta. Laita hakemukseesi kelpoisuutesi ja liitä kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista Kuntarekryyn.

Lisätietoja antavat:

Ilkka Rintala, hankejohtaja, ilkka.rintala@seinajoki.fi, p. 050 5188756 ja
Pirita Karjala, palveluesimies, pirita.karjala@seinajoki.fi,p. 044 4700431

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/seinajoen-kaupunki/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.