Tuottaja Kalevan Navettaan

Meillä on töitä! Seinäjoki kasvaa vauhdikkaasti ja on Suomen kasvukeskusten kärkeä. Menestyksen pohjana on ainutlaatuisen vahva tahto. Pitkät perinteet yhdessä tekemisen taidossa auttavat sinuakin onnistumaan. Seinäjoella voit rohkeasti toteuttaa ideasi ja unelmasi.

Nyt Seinäjoen rikkaassa ja elävässä kulttuurielämässä on alkamassa uusi jakso, kun Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta avaa ovensa maaliskuussa 2020.

Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut hakee jämäkkää ja osaavaa tuottajaa

Työskentely-ympäristönäsi toimii maaliskuussa ovensa avaava uniikki Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta. Kalevan Navetan tuottajana sinulla on huikea mahdollisuus päästä luomaan taloon uusia käytäntöjä ja toimintatapoja kulttuuripalveluiden osaavan tiimin kanssa. Toivomme, että olet osaava tuottaja, pidät aikataulut hyppysissäsi ja tulet luontevasti toimeen erilaisten ryhmien kanssa.

Kalevan Navetan tuottaja toimii mm. talossa tilaisuuksia järjestävien tahojen tuotantojen tukena ja yhteyshenkilönä. Ääni- ja valotekniikan osaaminen on iso plussa, tekniikkaa pelkäämätön asenne välttämätön. Myös hyvät suulliset ja kirjalliset viestintätaidot ovat tärkeät tämän pestin hoidossa.

Lue lisää ja hae viimeistään 26.2.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.