Tietohallintojohtaja

Seinäjoen kaupungin keskitetyt tietohallinnon palvelut kuuluvat talouspalveluiden tietohallinnon tulosyksikköön. Yksikön päällikkönä tietohallintojohtaja johtaa ja kehittää yksikköä ja vastaa sen taloudesta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Tietohallintopalveluiden ydintehtävänä on varmistaa, että kaupungin teknologisia ratkaisuja käytetään tehokkaasti ja niistä saadaan kustannus- ja vaikuttavuushyötyjä. Tietoturvan tulee olla kunnossa kaikissa tilanteissa.

Tehtävä on strategisesti merkittävä kaupungin muutosjohtamisessa. Tietohallintopalveluilla on tärkeä rooli edistää muuttuvassa toimintaympäristössä kaupungin palveluiden uudistamista. Tietohallintojohtaja kuuluu konsernipalveluiden johtoryhmään.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi tiedekorkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään hyvää perehtyneisyyttä ja osaamista ict-palveluiden teknologisissa ratkaisuissa. Valittavalla henkilöllä on oltava johtamiskokemusta ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Eduksi tehtävän hoitamisessa katsotaan kokemus digitaalisen tiedon hyödyntämisestä organisaatiossa ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi arvostetaan myös strategista kehittämisotetta, muutosjohtamistaitoja sekä näyttöjä tuloksellisuudesta. Tehtäväkohtainen palkka on KVTES:n mukainen. Koeaika on 6 kk. Työaika on 36,25 h/vko.
Virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää kaupungin sivuilta ja hae kuntarekryn kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.