Terveyskeskuslääkäri ja Alueylilääkäri

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii noin 66 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Terveyskeskuksessamme työskentelee lähes 500 alan ammattilaista, joista lääkäreitä on 49.

Seinäjoen terveyskeskus hakee

Terveyskeskuslääkäriä

Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet.

Valtteinamme ovat toimiva tiimityö, hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet sekä joustavat työajat elämäntilanteesi mukaan. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat menestymään ja kehittymään työssäsi.

Alueylilääkäriä

Alueylilääkäri toimii avohoidossa yhtenä neljästä alueylilääkäristä. Haettavassa tehtävässä erityisvastuualueena on LAPE-toiminta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja kehittämismyönteistä työotetta. Kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva erikoislääkärin tutkinto. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää riittävää kokemusta perusterveydenhuollossa ja esimiestyöstä sekä kehittämishalukkuutta. Tehtävään on tarkoitus liittää koulutusvastaavan tehtävät.

Viroissa edellytetään sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Palkkaus määräytyy hyvän paikallisen lääkärisopimuksen mukaan ja työn ehdot KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista vaaditaan työterveyshuollon todistus.

Työ alkaa 1.6.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset pe 10.5.2019 klo 15.00 mennessä
Seinäjoen terveyskeskus
johtava ylilääkäri Tiina Perä
Koskenalantie 18
60220 Seinäjoki

Lisätietoja
Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487, tiina.pera@seinajoki.fi 
Ylilääkäri Leena Mäkirintala p. 044 754 1669, leena.makirintala@seinajoki.fi 
www.seinajoki.fi/tyopaikat

Yleistietoja
www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.