Terveyskeskuslääkäri (ikäihmiset)

Seinäjoen terveyskeskus hakee

ikäihmisten hoitoon suuntautunutta terveyskeskuslääkäriä

Terveyskeskuslääkärin työ painottuu ikäihmisten hoitoon (mm. kotihoitoon, tehostettuun asumispalveluun, vastaanottotyöhön). Tehtävässä on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa ikäihmisten palvelujen kehittämiseen Seinäjoella.

Haemme tehtävään joko yleislääkäriä tai geriatria tai muun soveltuvan alan erikoislääkäriä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet sekä hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito. Palkkaus määräytyy hyvän paikallisen lääkärisopimuksen mukaan ja työn ehdot KVTES:n mukaan. Ennen viran vastaanottamista vaaditaan työterveyshuollon todistus.

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii noin 66 000 asukkaan perusterveydenhuollosta. Terveyskeskuksessamme työskentelee lähes 500 alan ammattilaista, joista lääkäreitä on 49.

Valtteinamme ovat toimiva tiimityö, hyvät koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet sekä joustavat työajat elämäntilanteesi mukaan. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki auttavat menestymään ja kehittymään työssäsi.

Työ alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset 30.11.2018 klo 15.00 mennessä joko kuntarekryssä (työavain 204109) tai postitse osoitteeseen:
Seinäjoen terveyskeskus
johtava ylilääkäri Tiina Perä
Koskenalantie 18
60220 Seinäjoki

Lisätietoja
Johtava ylilääkäri Tiina Perä p. 040 753 6487, tiina.pera@seinajoki.fi 
www.seinajoki.fi/tyopaikat 

Yleistietoja
www.seinajoki.fi/terveyskeskus

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.