Terveyskeskushammaslääkäri

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa

Terveyskeskushammaslääkäriä

Reilun 60 000 asukkaan Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismuodot leimaavat kaupungin arkea. Seinäjoki tunnetaan akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta ainutlaatuisesta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta sekä virkeistä kesätapahtumista. Rautateiden risteyspaikasta on hyvät yhteydet joka puolelle.

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkaan. Hammaslääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 06 425 5400, 044 425 5401, marko.korhonenseinajoki.fi
Yleistietoja terveyskeskuksesta ja Seinäjoen kaupungista löytyy osoitteesta www.seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää Kuntarekryn kautta, työavain 250672.

Paperinen hakemus, johon liitetään CV tai ansioluettelo, pyydetään toimittamaan osoitteeseen Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakemukset tulee toimittaa 18.10.2019 klo 15 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.