Terveyskeskushammaslääkäri

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa terveyskeskushammaslääkäriä ja terveyskeskushammaslääkärin sijaista

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme terveyskeskushammaslääkäriä vakituiseen virkaan ja terveyskeskushammaslääkärin sijaista. Hammaslääkärin tehtävänkuva on monipuolinen. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja edellytämme tartuntalain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Virassa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, p. 06 425 5400, 044 425 5401, marko.korhonen@seinajoki.fi

Sähköisen hakemuksen voi täyttää Kuntarekryn nettisivuilla, työavain 279762, 6.3.2020 klo 15.00 mennessä.

Paperinen hakemus, johon liitetään CV tai ansioluettelo, pyydetään toimittamaan 6.3.2020 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.