Talous- ja hallintosihteeri

Seinäjoen kaupunki hakee elinvoiman ja kilpailukyvyn toimialalle vakituiseen toimeen talous- ja hallintosihteeriä.

Elinvoiman ja kilpailukyvyn toimiala toteuttaa Seinäjoen kaupunkistrategiaa edistämällä osaamista, työllisyyttä, asukasosallisuutta sekä terveyttä ja hyvinvointia. Toimiala vahvistaa kaupungin elinvoimaa myös toteuttamalla avointa viestintää sekä tukemalla kaupungin eri alueiden aktiivista kehittämistyötä. Toimiala tukee kaupungin kilpailukykyä ja vetovoimaa edistämällä kaupungin edunvalvontaa, kaupunkimarkkinointia, tapahtumakaupunkina kehittymistä sekä kansainvälistymistä. Strategian mukaisesti toimialan tavoitteena on hanketoiminnan volyymin kasvattaminen.

Talous- ja hallintosihteerinä työskentelet toimialan yhteisessä tehtävässä ja saat laajan näköalan Seinäjoen kaupunkikehitykseen. Työnkuva koostuu:

– taloushallinnon tehtävistä, joihin kuuluvat mm. maksuliikenne, laskutus sekä toimialan rakennerahaston- ja muiden hankkeiden taloushallinto ja maksatusprosessit;
– hallinnon tehtävistä, joihin kuuluvat toimialan asianhallinta ja päätösvalmistelu sekä elinvoimalautakunnan toimintaan liittyvät valmistelutehtävät;
– edellisiin kohtiin liittyvien ohjelmistojen käytöstä ja toiminnan kehittämisestä sekä niihin kuuluvat toimialan sisäisestä tiedottamisesta.

Seinäjoen kaupungilla ovat käytössä asiahallinnassa TWeb- ja taloushallinnossa CGI-järjestelmät

Sinulla on:
– soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tradenomi tai vastaava
– aikaisempaa kokemusta talous- ja hallintotehtävistä
– osaamista talous- ja asianhallinnan ohjelmistoista
– kokemusta rakennerahastohankkeiden taloushallinnosta.

Lisäksi arvostamme työkokemusta kunta-alalta tai muualta julkiselta sektorilta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kasvukaupungin elinvoiman vahvistajana. Olet joustava, tarkka ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää Seinäjoella paikan päällä työskentelyä, osittainen etätyö on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Koeaika on 6 kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän aloittamista. Työaika on 36,25 h/vko. Seinäjoki on savuton työpaikka.

Hakemukset 9.12.2022 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi -sivuston kautta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.